Menjadi Rakan Agen

Jadilah rakan niaga kami! Peluang perniagaan utama yang kami tawarkan secara eksklusif untuk rakan niaga seperti anda! Sekiranya anda seorang perunding perniagaan, pereka grafik, pereka laman web, atau pereka pembungkusan produk, anda lebih senang menyertai kami sebagai ejen di Eanprinting.my. Sertai sekarang! Di samping memiliki perniagaan anda, anda dapat memperoleh beberapa kelebihan seperti di bawah:

Nikmati Manfaat untuk Kos yang Lebih Rendah tetapi Margin Lebih Tinggi

Ejen kami dapat menikmati kos yang lebih rendah daripada harga pengguna biasa. Dengan faedah ini, ejen kami mempunyai fleksibiliti dalam harga dan membantu perniagaan anda berkembang. Bagaimana hendak melakukannya? Daftar dan tingkatkan akaun anda sebagai ejen sekarang!

Nikmati Kaedah Bayaran Tambahan

Untuk mewujudkan cara yang lebih mudah untuk rakan niaga kami, kami menawarkan hingga 7 jenis kaedah pembayaran. Tidak kira anda bekerja dari rumah, pekerja bebas, atau pemilik perniagaan, anda boleh membayar bila-bila masa di mana sahaja. Sila baca dasar pembayaran kami untuk mengetahui syaratnya.

Nikmati Baris Percetakan Keistimewaan

Kami lebih memahami masalah anda daripada sebelumnya. Anda sekarang boleh meminta untuk mengantri pekerjaan percetakan atau pesanan anda sebagai keutamaan dengan alasan yang diberikan. Kami akan mempertimbangkan kelulusan untuk mempunyai pengalaman yang lebih baik bekerjasama dengan anda sepanjang masa.

Nikmati Latihan Produk

Ejen kami dapat menikmati latihan seperti produk dan perkhidmatan yang kami sediakan, serta kemahiran kaedah menjual di Ean Label (HQ) kami. Kami akan menyediakan pelbagai jenis latihan bahan dan kemahiran menjual produk untuk anda berkomunikasi dengan pelanggan dengan cara yang berkesan.

Masa untuk memulakan perniagaan anda sendiri dan mari bekerjasama! Dengan langkah mudah sahaja, daftar SEKARANG untuk menjadi ejen dengan kami.

Bagaimana cara mendaftar sebagai ejen?
Langkah 1: Pertama, anda dikehendaki mempunyai akaun di Eanprinting.my. Daftar dari sini atau log masuk sekarang.

Langkah 2: Kedua, isi semua maklumat pendaftaran anda. Kemudian klik "kemas kini" untuk menyimpan maklumat anda.

Langkah 3: Seterusnya, klik butang "Naik taraf" untuk meminta ejen.

Langkah 4: Akhir sekali, anda akan menerima pemberitahuan dari e-mel untuk memberitahu status permintaan (Setuju / tolak). 

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai menjadi ejen kami, anda boleh menghantarnya ke cs@eanprinting.my atau anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan respons yang lebih pantas.

Tertaklut kepda Terma & Syarat *