Mengenai Kami

Eanprinting.my adalah platform percetakan pesanan dalam talian yang dimiliki secara rasmi oleh EAN LABEL Industry Sdn. Bhd. Nikmati pengalaman bertahun-tahun kami kerana kami mewujudkan kemudahan dan nilai untuk pelanggan kami di mana syarikat dari mana-mana industri dapat memesan pelekat & label secara langsung dengan beberapa klik dari laman web yang mesra pengguna ini. Pelanggan kini boleh memesan dengan senang hati dari keselesaan di rumah atau pejabat mereka sendiri dengan menggunakan komputer atau mudah alih kerana versi ini sesuai untuk kedua-duanya. Buat pesanan anda sekarang!

Kami faham masa adalah wang, oleh itu kami dapat menyelesaikan pesanan anda hanya dalam masa 24 jam (Tertaklut kepada Terma & Syarat ). Sistem sebut harga automatik kami menawarkan sebut harga segera untuk pelanggan hanya dengan memasukkan spesifikasi. Oleh itu, tidak ada lagi kesibukan untuk kehabisan masalah garis masa semasa mencetak dengan kami!

Di samping itu, kami menyediakan sistem pembayaran dalam talian yang selamat dan menawarkan pelbagai pembayaran seperti kad kredit, FPX, ambil gaji, bayar & bayar, dan pindahan antara bank. Ini untuk memastikan pelanggan kami berbelanja dengan selamat dan yakin.

Kami sangat percaya bahawa "Kuantiti Rendah Lebih Banyak Variasi" akan menjadi trend masa depan dalam industri percetakan pelekat dan label. Oleh itu, kami memiliki dan menawarkan MOQ terendah (kuantiti pesanan minimum) di bandar, serendah 1 keping. Pelanggan juga boleh memesan dengan jumlah ganjil atau memesan dalam jumlah yang kecil dan bukannya jumlah yang besar.